March 22, 2011

Suami dan Janda


wah!!

Untung la kan!! seminggu jumpa janda! 

Pastu plak siap bagi masa kat I bila U punya free time yang boleh I call U!!

over ok!!! siap nak g spa bagai!!

nak kene ke apa???

ada pool lagi..leh basah-basahan

kat sini rupanya..ok leh terjah!

romantiknya view malam-malam

tadi pool, ni air terjun plak..basah-basah lagi!


bilik air pun cantik plak tu!

info: sila layari http://www.cherenginhills.com/gallery.html

note: en.hasben dan Janda Baik..nama tempat ok! bukan orang perseorangan..hehehehe
en.hasben ada kursus seminggu kat sana..Bengkel Pemantapan Penguatkuasaan LPIPM 2011..tu la untungnya keje dengan government sector..setiap tahun ada je kursus..peningkatan itu la, peningkatan ini la..selama kenal dengan en.hasben setahun lebih ni, ini kali ke-2 dia pergi kursus..tahun lepas kursus kat Nilai..tahun ni kat Janda Baik..tahun depan tak tau kat mana pulak..tapi kursus, isteri tak leh ikut..

cetusan hati: tunggu bila opis en.hasben nak buat family day! nanti leh ikut..opis sendiri takde family day..ohh sedeyyyy...

adios amigos


2 comments:

azey said...

apsal lak kursus isteri tak bley ikut??bley ikut laa...laki ko tuh ngelat kot...heheheh.

suhana said...

oooh ye ke jijah??? boleh ikut ek? laki aku kata tak leh..
o0o0o0oo0o0o0oo0.....nak kene nih...sj la tu tak bg aku ikut...