August 2, 2012

Salam Ramadhan

salam Ramadhan! dah lama rasanya tak menaip kat blog kesayangan ni..has been months! huhuhu..rasanya macam setiap kali update blog, mesti mulakan dengan ayat 'dah lama tak update blog' atau yang sama maksud.. ;p well, today its 13th days in Ramadhan tapi saya baru berpuasa 9days...lebih tu makan di tengah hari.. actually, current time 2:00pm, 2nd Aug 2012, saya tersangat la malas untuk buat keje..mood malas datang tapi ada keje yang menanti..ada yang due esok dan ada yang due Selasa depan.. so, saya amik peluang ni untuk menupdate blog picisan ni.. few things to update: - kehilangan insan yang dihormati: dad in law :| arwah pergi meninggalkan kami pada 8th July 2012 9.30pm. - si kecik dah pandai mintak mamam, mintak nenen! yeahhhh proud of u,lil' princess - raya dah nak dekat, tapi baju raya lum ada..handbag raya je ada.. ;p - start cuti raya 16th Aug..ada lagi 9 hari je lagi nak kene datang keje..tak sabarnya.. bukan tak sabar nak raya tapi tak sabar nak cuti.. - daddy's Zara belikan ipad2 for her daughter?? erkk..ke alasan daddy nak beli ipad?? opppssss...come to think about it, mummy's Zara pun leh la update blog guna ipad? hehehehe buat masa sekarang, kita stop dulu..nak sambung buat keje..kang boss suruh update blog 24hours/7days per week at home nanti..masa tu baru padan muka.. hehehehe selamat berbuka frens!

1 comment:

azey said...

yer laa...shoutbox dah expired pun tak buang-buang lagik kan mami zarra ney...