May 20, 2011

new updates!!

hello hello hello.......................

waaa...sungguh tak ada masa untuk mengupdate blog..al-maklumlah, sekarang ni dah jadi pekerja OSK Investment Bank...untuk arini dah abis 2 minggu di OSK..

so far keje ok..cuma banyak keje...kadang-kadang tu nak kencing pun tahan...huuuuuuuuuuuuu~~~

meeting + discussion jangan cakap la...most of the time! di tambah plak kita ni budak baru belajar..memang everything kene dapatkan confirmation dengan superior betul ke tak apa kita buat tu....fuhhhhhh~~

ohhhh...dah seminggu berumur lebih 28tahun..kira 28tahun 8hari...thank you pada semua yang wish, yang mendoakan perkara yang baik2..thank you pada en.hasben jugak...tahun ni dapat 3 hadiah dari en.hasben..tapi sume hadiah tu bukan on the day of my birthday..sume en.hasben bagi awal...paling best en.hasben hadiahkan seutas rantai emas dan loket sekali...bertambah la asset!! hehehehehe --ye saya gila asset! kwang kwang kwang....................

tq gak pada family sebab selama ni menjaga dan memelihara sampai la dh besar panjang macam ni..kene cakap besar panjang sebab saya memang besar panjang bukan besar lebar!!! :P

tq jugak pada family in law kerana bersusah payah buat makan-makan meraikan birthday saya..tapi bukan la birthday saya je diraikan...sekali dengan birthday biras Kak Sumie dan anak buah, Fifi...kitaorangnya birthday dekat-dekat tarikhnya...10,11 dan 12 may!! --nanti saya post gambar kemudian...macam tak biasa plak kan....

tq to my sis, idah hadiahkan selai baju buat kakaknya yang comel lagi menawan ni... :P


rasanya setakat ni cerita sharing is seksi charing saya ek!


Insya Allah, minggu depan saya ada updates baru... wink


adios amigos

1 comment:

azey said...

ishh..ishh...ishhh....bikin jeles jerk. Ko dh tuka keje sue??wuhuuu....keje bank masyukk.