July 27, 2010

Luahan perasaan...

Salam..

It has been 7 days he is alone in Kuantan,Pahang... Tolak weekend sbb last weekend kitaorg g rumah dia kat sana..kitaorg tu adalah his parent and I. I drove from KL - Temerloh and his father drove from Temerloh - Kuantan..we used East Coast Expressway a.k.a LPT..on the way back to KL, I drove alone along the old road.. nasib baik x banyak lori..futher more, jln lama ni byk sket pemandangan ngn buah2an yg dijual di tepi2 jalan..sempat la singgah beli manggis n cempedak..


Emosi :-
macam-macam emosi ada...
kadang2 tu risau..ye lah, dia dah jauh plak.. klau apa2 jadi, susah la.. x pun, makan ke dia, sihat ke dia..sume la asyik bermain kat kepala ni...ni dia baru lps call..katanya dia semput..haih~~

rindu tu jgn cakap la kan...dh setiap hari jumpa tetiba sekarang x jumpa setiap hari..balik keje je terus balik umah..tu pun x sabar nk balik umah..sampai je umah, terus on notebook..on YM..leh chat ngn dia..

keje kat sana, dia dh busy..kadang2 je call..bosan pun ada...dulu kerap sgt plak call..smpi kadang2 hangin je..asyik2 call, kejap2 call..tp skrg mcm x best plak dia busy..jarang sgt dia call..tu yg leh jd gaduh tu...rs mcm xdpt nk manja2 mcm dulu..tu time keje..time dia dh balik umh, mlm2 nk kuar g makan..mkn ngn kawan2, amik masa..dh dia sibuk melepak ngn kwn2...xdpt lg nk manja2..dia balik mkn, dh lewat..aku plak dh ngantuk..ckp on phone je la kejap..pastu tido.........

haihhhh....ntah apa la aku mengarut arini..sbbnya aku bosan ni...


nak gak letak gmbr dia sekeping..gmbr masa memula dia nk berkenalan...citer pasal berkenalan ni, dia punya tagline masa nk mengorat tu, dia akan selalu ckp "saya sedia membantu"...poyos...hahahahaha...ni bg gmbr ngn anak buah...konon jela syg budak2...x padahal anak buah dia bukan nk sgt duduk ngn dia...hahahahaha...tgk muka anak buah dia, x pandang camera pun..ni ada gmbr anak buah dia yg giler camera..berbeza muka dia sorang2 dgn gmbr bersama busu dia..

beza kan?? hikhikhik...klau jumpa real life pn, anak buah dia berkepit ngn aku je..bukan ngn busu dia..huhuhu

ok dah la tu mengarutnya...nak sambung buat test cases plak...ahhaahaha....


1 comment:

azey said...

perghh...bergegar jantung bca kejiwangan ko ney