November 1, 2008

PROCRASTINATE!!

i do really need a teacher..skrg ni aku belajar life aku in a hard way..arini aku duduk kat starbucks dr pkul 3 smi pkul 630ptg..aku bc buku "101 really inportant things you are already know, but keep forgetting"..lambat aku nk abiskan..word dia simple tp kadang aku kene baca ulang kali untuk fahamkan statements tu...kalau dulu, aku xperlu risau nk baca buku2 mcm ni..sbb klau aku x paham aku akan minta someone bacakan utk aku dan faham'n aku..td aku duk sorang2..i was hoping miracle is coming..menjelma seseorg yang boleh fahamkan aku apa yang aku baca..tp setiap kali aku pandang kusi dpn aku kosong..uwaaa.....sedihnya... :(

ada sekali tu aku dh abis baca bab tu tp aku lansung x tau maksud perkataan tu..nak tau apa word tu??? jgn gelak sudah..hahahahaha...biar aku gelak dulu atas kebodohan aku...hehehehe...perkataan tu adalah jeng jeng jeng, 'PROCRASTINATE'...hahahhaa...aku plak yang gelak..errrmmm...nak dijadikan citer aku pun call la kak faizah..boss aku dulu...mula2 tanya kabar..ceh2...permulaan ayat la konon...pastu br la bukak citer sbb apa call sbnrnya...dia pun bagitahu la maksud dia apa..'berlengah-lengah'..oooo..baru la den tau...

arini aku find a way to make my life happy..not really happy la tp aku ada bnd yang leh aku nk buat bila aku boring..go to starbucks then beli air satu, duduk dan baca buku..yang penting apa yang aku buat xde nk susahkan hidup sesape dan x memudaratkan hidup org lain and on top of it aku xde buat salah apa2 dengan berbuat begitu..ye kan??????

pasni aku akan berusaha abiskan baca buku ni..banyak lagi nk kene abiskan..ni baru sampai bab 29..101-29=72..ada lg 72 to go...chhaaaaayyyyooookk!!!!!

1 comment:

emily ivani said...

nk pinjm uku tu bleh?

ur blog simple n nice...

luff to share stories...