March 14, 2009

Finally......

hellooooo..........

finally??? apa yg finally nya??? errmm.....hikhikhik....finally aku abis gak baca Twilight, New Moon, Eclipse and Breaking Dawn........Yahhhhooooo!!!!! Twilight tu sgt best and Breaking Dawn lg lg lg best...New Moon sedih citernya..sempat gak la airmata ni kuar baca citer ni..Eclipse?? mcm ada rs bengang kat Bella sbb dia tu mcm tak tetap hati..hikhikhik..but towards the end of Eclipse, Bella dah tetap hati..tp xsuka sgt la baca Eclipse..Breaking Dawn best bangat!!

p/s to Yul: padanlah bila ko ckp ko dh abis baca Breaking Dawn ni ko gelak2...aku pun tergelak gak..hehehehe...gatai no....

bila abis baca Breaking Dawn ni, mcm xsabar plak nk tgk movie dia..padahalnya ntah bila plak la nk kuar movie dia..sedangkan New Moon pun x kuar lg..nk sgt tgk muka Renesmee a.k.a Nessie..just imagine je muka dia comel...dan nk gak tgk muka Bella 'after'...

bila dh abis baca Twilight Saga ni, xtau nk baca apa plak..alamatnya lg membosankan la xtvt harian aku..hhhmmmm....nk kene cari la citer apa yg menarik lagi...nnt bebila kene la lepak MPH...
............................................................................................................

terasa nk buat cucur udang la plakkss...tp kene g kedai beli udang,taugeh, daun kuchai...alamatnya mcm x jd lerr nk masak sbb ujan..plus malas nk kuar umh sbb kete dah parking "Baik Punyer!!"..klau la dpt mkn cucur sambil tgk AF mlm kang, best tu.....dah lama x masak..kek pun dh lama x buat..aritu je buat agar-agar santan..tp tu pun buat masa lps balik keje..xde daun pandan nk jd coloring hijau..aku guna serbuk koko...jadilah color coklat..

tetiba plak rs bosan menyelubungi diri ku ini..errmmmm...apa ek nk buat?? nk g jahit baju la..nnt leh ada baju baru..huhuhuhuhu......

bubye........

3 comments:

MissPostgrad said...

baca la midnight sun pulak dowhh..
sama dengan twilight tapi dari perspektif edward. (twilight kan dr perspektif bella)..

MissPostgrad said...

eh cop buku tu tak kuar lagi daaa..hahaha aku baca online (sekerat jek)! tggu lah midnite sun kuar ek ;p

suhana said...

huhuhu....
apa lg..meh la bg aku copy midnite sun tu...
aku mmg tau buku tu xkuar lg..aku ada baca dlm website stephanie mayer..hehehe..
dia siap mentioned lg psl ada org ciplak and upload dlm internet..
kira kita ni salah seorg yg menciplak la gak.. ;P