January 5, 2009

:- al-kisah -::

nk kata citer sedih, xdelah sedih sgt..nk kata citer best,xdelah best sgt..pg td naik lif nak turun bwah..pastu smpi kat level8 ada la sorang budak p'puan ngn ayah dia..budak tu nk g tadika..semangat je dia..aku senyum la kat dia..yg bestnya budak tu senyum balik..alahai...comel....
pastu pintu lif tu dh tutup, aku dgr dia ckp kat ayah dia.."ayah,makcik ni comel la.." 2 kali dia bgth ayah dia..aku pun sengih2 la....
there are 2 things dlm ayat dia tu..
1) comel-make me smiling... ;)
2) makcik-the worst part.....uwaaaa......

adik tu memang la....bijak berkata2....sedih je...alahai..... :( apabila umur meningkat, apakah jelas terserlah diwajah??? sobbed~~~

nk jd satu citer lg.....mlm ni adik aku plak sengal semacam...ada ke dia belikan breaking dawn untuk aku...memang la ok..tp masalahnya, aku x baca eclipse lg..boleh dgn selambanya dia msg, dia cakap eclipse ada lg..g la beli cepat...boleh?????? bijak2!!!! apasal la x beli eclipse dulu.....arrrrrrgggghhh........mmg aku xkan bukak la breaking dawn tu dr cover dia... :(

nasib la aku taip ni sambil tgk awan dania...so, layannnnnnnnnnnnnnnnnnn.......

2 comments:

MissPostgrad said...

haha makcik suhana, rilek la..kalau aku, dengar part "comel" tu je..hihi.part lain tak denga dah sbb tgh kembang semangkuk

weekend ni aku dapat baca eclipse! pinjam kawan muahaha kau jgn jeles! nnti aku cite kat ko ea ;p

suhana said...

huhuhu~~~
xpe2..aku pun dh ada eclipse ni..aku g cari kat OU pun xde..out of stock lg..tp sbb'n BF aku tu agak bijak sket, dia search kat tenet..so dpt la citer dia..tp aku kene baca kat notebook la..hehehe...